Batuk berkahak

Anak saya 3bulan batuk berkahak nk dekat 4 hari ad guna vicks dan jugak balm cf rub tasneem tp tkda perubahan... Ad petua lain tak selain sapu balm? Kesian anak saya tk selesa bila tido#pleasehelp #firstmom

6 Balas

cuba try sis, bakar bawang 5 biji sampai hangus, pastu tumbuk bagi hancur letak dekat mangkuk kecil letak minyak kayu putih dn minyak rambut baby sikit pastu sapu dekat dada bayi, betis, belakang dada, leher dn sdikit bagi hidu sis, saya slalu cuba anak tidur lena dan batuk kahak.cpt sembuh

2y ago

it's okay sis

Cuba guna daun sireh..layur kan kejap atas dapur,bg suam2 letak kt dada anak…depan blakang…utk kurang batuk dia…yg kahak tu cuba sapu balm youbaby atau boleh buat minyak bawang putih…sapu kt dada & leher baby…vicks utk baby bwh 3 bulan xelok sbb ada champor

kalau teruk sangat bawa pegi klinik pakar kanak kanak . anak saya haritu 2 bulan lebih batuk berkahak sampaikan kena neb . dan dapat ubat cair kahak alhamdulillah lepastu terus okay da .

boleh try amalkan nie sis.. insyallah berkesan.. www.wasap.my/60179181078/mbc

untuk bayi x elok guna vick ikutkan .. puan bokeh guna minyak AO Wallet..

2y ago

sy guna AO wallet,tp rse mcm x sesuai sbb die terlalu panas utk anak.

Eh akak jgn pkai vicks tuk bawah setahun 😩 bahayaa 😭😭