Minyak urut baby

Hi mummies, tlg suggest balm urut utk baby sakit perut. Sy skrg guna minyak kayu putih tp nak tukar option yg mesra kulit baby. Balm apa yg okay?

18 Balas

saya da pernah guna minyak telon bebiku, my baby, minyak telon penawar sunnah pun bagus last sekali minyak herba asmak.. semua da try error. bgus utk anak sy. try je la.

Utk ank sy guna dkt taska sy bg minyak cengkih..kalau utk rmh sy bg yg sy buat sendiri.cara buat Bkr bwg putih dua ulas pastu ketuk2 campur dgn minyak telon

1mo ago

minyak cengkih dpt mana

try minyak tropical herb Dari Amway...ank Saya Dari baby sampai 6 tahun still Guna 👍👍

1mo ago

anak saya dari anak pertama (14 thn) smpi anak ke-4 (1 thn 5 bln) pki minyak angin ni.. minyak dia x panas sgt.. sy n husband pun klu x sedap perut suka pki minyak ni.. 😆😆

sy guna minyak mestika bayini. tak panas langsung. wangi. cepat serap. perut tak pernah kembung. kentut bertalu2

Hi mummy, boleh try minyak bidara ni. Mmg berkesan utk baby 🤗. Kalau nak cuba boleh ws ye 0108798713.

cuba try cajeput aromatherapy oil bby sy serasi dengannya sakit perut,kembung sekejap je ok

saya pakai vco..dari ank pertama smpi ank ke 2 nie serasi sngt .

cuba try balsam najeehah Sebb Sya pakai untuk baby Sya yg tu

Saya guna body lotion untuk buat urutan ILY.

Saya guna buds calming cream. Alhamdulilah ok sangat