urut

Boleh ke urut kaki semasa pregnant sbb terlalu lenguh. Guna balm

9 Balas

Boleh sis.. Saya dah masuk trimester ke3 ni..memang selalu lenguh kaki and sakit tulang bahagian belakang, so sebelum tidur husband akan sapu balm bidara.. Jangan pakai balm yg panas tau..

2y ago

tak blh pakai balm panas ke dkt kaki atau blkg bdn

tak ada masalah urut kaki tapi hati2 di kawasan sekitar perut dan pinggang..saya kadang pakai losyen panas untuk lengahkan lenguh kaki..tak puas pakai balm hee 😋

4y ago

Sy berani guna Vicks je... Hihihi.. terima kasih kongsi.

Urut tu rutin harian suami sy sis, sebelum sy tidur.. Urut utk rileks, tak kacau perut, tak timbul kan sakit, semua tu boleh je sis..

4y ago

Okay Sis.. terima kasih ye..

boleh.. saya suru anak saya pijak2.. sapu yoko2.. lenguhnya xblh bawa bincang.. kali ni kaki xbengkak tp lenguh memanjang..

4y ago

Thanks...💕

boleh saya selalu mintak suami urutkan pinggang & kaki sebelum tidur. klau x mmg x bileh tidur lena. #22week2days

blh je .. jgn urut perut

boleh je sis..☺️

bolehh

boleh

4y ago

Terima kasih..