7bulan

Uri dekat bawah, dokte kata kene bersalin ceaser kalau dia tak naik atas.. Takotnya nak ceaser..

6 Balas

Smg d prmudahkn segalanya sis..in shaa Allah smuanya.ok nti..mcm sy pn czer juge... Br bersalin 4/6 yg lalu.. sbb uri kebawah placenta previa type 3.. due ms bby 34 wik...even xde pape tnda bleeding..tp doc pakar kata prlu operate segera..nk2 next day org dh cuti perayaan.... Alhmdulillah smuanya ok..dont wory k..u can do it...aja2 fightim.✊✊✊pape pn doa byk2 n serah segalanya pd Dia... In shaa Allah psti Allah akn prmudahkn segalanya..aamiin😘take care sis

5y ago

Sis kena tahan wad x sebelum czer...sy pun type 3 huhu..

Semoga dipermudahkan segala urusan sis dan semua bakal2 ibu. 😍

Semoga dipermudhkn utk sis dan bby nanti..

semoga dpermudahkn sis.. selawat byk2...

Semoga dpermudahkan Amin , doa byk2 sis

Semoga dipermudahkan urusan sis.😊