Bersalin secara vbac

Ank tye Ade dekat sini first emergency ceaser Kali ke 2 berjaya bersalin vbac .6/2 saya kene jumpe Dr pakar kalau Dr bagi option pilih czer atau vbac ?

1 Balas

ramai je bjaya vbac lps czer masa kehamilan lps. tp bergantung pd keadaan ibu. dktr akn review jarak kehamilan sblm ni, kedudukan bby dlm kndungan, berat kndungan. then nanti ada borang kena sign..kat situ blh baca segala detail tntg vbac dan elektif.