Perlu buat upt lg ke?

Upt 13/10/2021..perlu lg ke buat upt?

Perlu buat upt lg ke?
11 Balas

Dah cukup untuk tentukan positive pregnancy ni. Tahniah! Tunggu usia kandungan dalam 8 minggu (kira dari tarikh first period yg terakhir) then boleh scan utk confirmkan pregnancy. Taknak pun takpe tp selalu org buat sbb nk tau kedudukan janin kt mana (dalam/luar rahim), kandungan menjadi atau tak, singleton ke twins ke, dsb. Jgn lupa consume folic acid 😊

3y ago

Tahniah sis..jaga diri ya..jgn buat krja2 berat..sy masa awl2 mgndung pun xda alahan sgt..muntah2 xda..tp klu mual pning tu mmg kuat..yg pnting mkn acid folid..jgn stress2..

tarikh awk cek upt lbih kurg gn sy..tp sy cek upt 14/10/2021 terang cmnie la..buat bku pink da 6 week..skg da 9 week Alhamdulillah moga kandungan awk dan ibu2 dlm nie sihat ye..in syaa Allah Aaminn

3y ago

Alhamdulillah sis.. Tahniah

sy test 3x, sbb yg 1st tu samar² je.. 7 tahun tunggu baru muncul yg no 2.. now 8w.. alhamdulillah pregnancy kalini xde alahan pon, cume letih je..

3y ago

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Sma Le kita.. Xda alahan.. Cuma kekadang pening, mual.. N till now breast still sakit

tahniah.. jika berisiko, silakan ke klinik utk pengesahan awal mengandung

tak perlu.. sbb jelas sngt dah...bleh scan trus

3y ago

klau mngndung memang ada mslah keputihan sis...

Upt 29/10/2021..perlu lgi ke buat upt?

wah line nya terang btol..

3y ago

A ah.. Terang.. In sha Allah nnti pertengahan bulan 11 bru review doktor.. Untuk scan

congrats sis

Congrats sis♥️

Positif tahniah

3y ago

Alhamdulillah. Tq sis..