NAMPAK TAK?

Hi uols, nampak tak upt i tu 2 line? Ke i salah tengok. I mcm tak caya sbb i bru je habis period minggu lepas 😅 @ upt ni tk accurate. I beli upt ni kt shoppee.

NAMPAK TAK?
9 Balas

Kalau betul 2 line.. Tk perlu edit macam tu.. Die trus nampak sis.. Ni kalau guna mata hati pon srius memang tk nampak..

cuba try lagi 3 4 hari lagi sis. Saya guna upt ni lah dapat detect awal. Mana tahu rezeki sis 😘.

apa yg mbuatkn sis cek upt..ada symptom2 pregnant kah?..nnti repeat lg ye..

tu bukan line ke2, line k2 depan line pertama sis

Line tu jauh, sptutnya dekat sikit

Sorry sis,, u mmg salah tengok,,

macam 2 line tu sis

Tak nampak pun

xnampak