Rasa tk sedap badan and check upt

Hi. I rasa tak sedap badan sejak kebelakangan ni. Then pagi tadi I check upt and naik dua line. But samar samar je. Skrg I makan asyik terberak je. Sampai perut kosong. Tu normal ke ya?

2 Balas

tak pasti. sebab setiap mommy lain2 pembawakan dia. kalau mcm sy xmengalami mcm yg awak lalui. kalau makin kerap, lebih baik awak refer doctor. utk doctor nilai tahap kesihatan awak. jgn takut utk jumpa doctor okay😊

not sure la