Evaporated line ke?

Hi mommies nak tanya.. act i ada buat UPT 3 hari lepas.. 5 mnt lepas test tu kluar result -ve.. then i simpan je upt kit tu.. hrini saja ambil sbb nk buang tiba nampak MACAM line samar sgt2.. ada yang pernah mcm ni tak? tu ke evaporated line?

Evaporated line ke?
3 Balas

Yup evap line. Sebab tu tak kat kotak biasa ada cakap result lepas 10 minit ke berapa minit lupa pulak, dah tak valid. Sebab evap line ni la. Saya dulu selalu je kena rvao line ni. Pun sama sebab simpann je upt. Tengok balik, ada line samar. Tapi tak pregnant pun la. Kalau sis ragu2 boleh repeat upt lagi ya 😊

Ya sis ini evap line. Dia timbul halus je kan & tak thick mcm the other one. Instructions mmg suruh tgk within 10 minutes only kalau lebih dari tu dah tak valid. Saya pun pernah kena tp tak pregnant. Cb ni kalau kita biarkan lama mmg keluar evap line camtu

Clearblue jenis ni kalau simpan lebih dari 5 minit mmg tendency kluar evap line… sbab tu kena tengo dlam timeline yg dah kena suggest kat kotak tu.