Hi I nak tanya

I Dah 5minggu belum period lagi I check upt tak nampak tapi i ada symptoms

2 Balas

Oh biasa 5 minggu dah dapat double line sama terang. Kalau rasa pregnant boleh repeat test. Boleh pergi klinik skrg. Saya punya simptom nak period dgn pregnant sama so saya tak sure sis punya kes mcm mana. Kalau sis pergi klinik nanti kena UPT test kemudian if dapat doktor rajin dia akan scan tgk ada kantung & janin atau rahim menebal tanda nak period.

Hmm kdg2 too early nk nmpak sis