Period lewat 4 hari, test harini naik macam double line tapi yg second tu samar..

Assalamualaikum mommies sekalian, nk tanya..i buat test upt, kalau nampak la ada mcm second line samar2..i dah lewat period 4 hari, agak2.. ni pregnant atau tak ya? Sbb 4 bulan lepas I miscarriage sekali..masa tu 10 weeks. Kali ni check upt lagi sekali, keluar double line tp lagi satu tu mcmtu. i mcm taknak terlalu berharap.. Kalau ada rezeki ada lah. Agak2 i ada change ke utk pregnant ya?

Period lewat 4 hari, test harini naik macam double line tapi yg second tu samar..
1 Balas

Cuba lg seminggu

3y ago

ya gitulah akan terang bergantung hormon hcg tu. Saya upt mcm ni terus ke klinik untuk pengesahan sbb saya ada spotting dan berisiko; umur dah banyak.