BAHAYA DEDAH GAMBAR BABY BUMP‼️‼️‼️

Untuk perhatian semua, lagi-lagi yang muslim. Saya perasan ramai sangat yang suka share baby bump dekat sini. Ada jugak yang siap tunjuk perut pulak tu. Simpan lah gambar baby bump/perut tu untuk diri sendiri je. Tak perlu pun nak post dekat sini. Ingat, dalam apps ni bukan perempuan je yang ada. Lelaki pun ada. Entah-entah yang pervert pun ada jugak. Beringat lah sebelum terkena.

BAHAYA DEDAH GAMBAR BABY BUMP‼️‼️‼️
6 Balas

dan saya juga ingin menegur ibu² dlm ni.. klau ada masalah apa² berkaitan anda & anak tolong jgn up gmbar aurat anda.. dh 3 / 4 kali sy jumpa up psl masalah diri pastu buh gambar private part dia ada yg buh gambar buah dada ada yg buh gambar kemaluannya Allahurabbi nauzibillahiminzalik.. tolonglah jgn ingat dlm ni hanya ibu shj dlm ni juga ramai juga kaum lelaki.. yg up tu kdg islam juga.. & klau ibu shj pun dlm ni x elok juga utk ditatap umum.. dh lupa ke batas² aurat sendiri dgn kaum hawa sndri ???? klau x tahu blh gi bljar / dngar ceramah² ustaz² aswaja.. tolong jgn ambil remeh ttg aurat.. 😓