BAHAYA DEDAH GAMBAR BABY BUMP‼️‼️‼️

Untuk perhatian semua, lagi-lagi yang muslim. Saya perasan ramai sangat yang suka share baby bump dekat sini. Ada jugak yang siap tunjuk perut pulak tu. Simpan lah gambar baby bump/perut tu untuk diri sendiri je. Tak perlu pun nak post dekat sini. Ingat, dalam apps ni bukan perempuan je yang ada. Lelaki pun ada. Entah-entah yang pervert pun ada jugak. Beringat lah sebelum terkena.

BAHAYA DEDAH GAMBAR BABY BUMP‼️‼️‼️
6 Balas

Yg x boleh blah pi klinik siap pakai tshirt zaman ank dara + jeans.. smp nurse pesan nk dtg klinik tu tlg pkai sopan.saja nk tunjuk tgh mengandung smp lupa aurat bagai.. sy yg pompuan ni pon malu nk tgk.. ni kan plak mata2 lelaki tgk penuh dgn nafsu.