BAHAYA DEDAH GAMBAR BABY BUMP‼️‼️‼️

Untuk perhatian semua, lagi-lagi yang muslim. Saya perasan ramai sangat yang suka share baby bump dekat sini. Ada jugak yang siap tunjuk perut pulak tu. Simpan lah gambar baby bump/perut tu untuk diri sendiri je. Tak perlu pun nak post dekat sini. Ingat, dalam apps ni bukan perempuan je yang ada. Lelaki pun ada. Entah-entah yang pervert pun ada jugak. Beringat lah sebelum terkena.

BAHAYA DEDAH GAMBAR BABY BUMP‼️‼️‼️
6 Balas

Saya kalau boleh pakai baju yang betul2 besar sebab taknak orang nampak baby bump.. sampai orang pon tak tahu pregnant😅😂

4y ago

😆👍