Bedung baby

Untuk newborn lebih prefer bedung biase atau bedung yang ade hoodie tu ? Mane satu yang lebih okey ?

13 Balas

Rasanya bergantung pada sis sendiri. Mcm sy, sy beli bedung yg biasa sebab nk pakaikan topi utk dia if pegi klinik Plus sy bercadang bedung biasa nk jadikan selimut jugak,tuala.. byk fungsi.. sbb kain sy pegang tadi best Adik sy pun kata dia tak guna pun yg hoodie. Beli je tak pakai. Jadi Ikut keselesaan sis..

bedung hoodie boleh beli 1 buat pi klinik...sbb cuaca pns nk trun dari kereta pi ke klinik mau muka ank kena cahaya matahari, kalau bg pkai topi still kena pns.. bedung hodie ni pns skit. klau kt rmh tk sesuai pkai.sllu sy pakaikan time dalam kereta. pastu bedung biasa kena ada byk jgk dlm 12 mcm tu ..

bedung biasa. better kalau yg instant. saya baca actually tak elok tutup kepala baby masa tido sebab heat keluar dari kepala. so penting utk regulate body temp. pakai topi kejap2 tu ok je tapi bukan utk tido.

Bedung guna kain lampin ja, bedung hoodie tu Sy sedia satu dua buat mudah pi klinik. Nak pakai topi leceh Sbb kat klinik nak cepat2 gerak. Nak mudah lg, cari yg instant bedung, sauk ja dh siap

Dua2 okay sis. Yg bedung biasa sy cari bidang besar senang nak bedung.. Yg ni pakai kat umah.. Yg bedung hoodie sy bwk g klinik.. Sbb kk tmpt sy ni semua nak cpt2. So memang berguna la..

saya prefer bedung biasa sbb boleh adjust ketinggian smua. ada bedung instant tp jarang guna sbb baby mudah keluarkan tangan and size dia tak ngam, tk terletak cantik bila bedung baby

saya beli napkin, bedung biasa n bedung instant. last2 saya bedung anak saya guna kain pelikat ayah saya.hahaha napkin semua tu buat jadi kain lap lepas mandi

bergantung pada sis nak pakai yang mana. semua boleh tengok mana yang senang. nak beli dua dua pun boleh takde masalah

Anak sy bedung biasa tue napkins jew Hoodie tue xlew tido sy kng Mcm2 sy pk 🤣 Tkt terttp muke haha