bedung baby

Salam nk tnya bedung ni atau bedung kain Balut lgi ssuai untuk bayi ye? Ade yg pakai X cmni..

bedung baby
2 Balas

saya beli dua dua jenis, sbb masa dlm lb doktor akan pakai kan bedung untuk baby so saya akan bgi yg kain balut sendiri tu, yg instant saya pakai je sendiri kt rumah ke. yg ni saya beli kt shopee satu rm10 hehehe

Saya suka yg ni. More praktikal, mudah pasang, xmudah tanggal. Tp, kena cari kain yg sejuk / nipis skit tkot bby bpeluh

2y ago

dri awal bersalin ke sis guna bedung instant ?