Anggur hitam...kurma hitam belemak

Untuk mommy yng preggy...saya nak bgi amalan untuk mommy..bila kandungan dah masuk 5bulan amalkan makan anggur hitam sehari 9butir..kalau takde anggur mommy boleh amalkan kurma hitam yng belemak Amalan ni untuk elakkan baby dari terkena kuning..saya dah cuba memang baby sya takde kuning Selamat mencuba mommy

7 Balas

betul..saya amalkan kurma untuk sarapan pagi hari2 dan susu soya..alhamdullilah baby saya tak de kuning langsung..