Anggur hitam...kurma hitam belemak

Untuk mommy yng preggy...saya nak bgi amalan untuk mommy..bila kandungan dah masuk 5bulan amalkan makan anggur hitam sehari 9butir..kalau takde anggur mommy boleh amalkan kurma hitam yng belemak Amalan ni untuk elakkan baby dari terkena kuning..saya dah cuba memang baby sya takde kuning Selamat mencuba mommy

7 Balas

betul..saya amalkan kurma untuk sarapan pagi hari2 dan susu soya..alhamdullilah baby saya tak de kuning langsung..

Air kelapa pun bagus masa mengandung nie untuk kuning bayi. Mak cik saya bgtahu hari tu. Betul ker?

5y ago

Owhh.. Ok. Tq

Tq share info sis...sakit kuning pada baby tu bende yg mommy2 risaukan👍

5y ago

Sama2...betul sgt tu sis

Thank you sharing mommy.. Perlu banyak belajar, maklum la first preggy. 😁

5y ago

First preggy ni ada blur2 sikit. Bru nak belajar. Kdg2 perlu ambik tau juga. Nasib ada org tua sharing2 pengalaman kan. 😊

Kalau amalkan skrg agak2 sempat lg tak? Skrg dh nk msuk 38weeks 😂

5y ago

Try jer la dulu mommy sape tau jadi

TQ shre infonya sis..sngat membntu👍

5y ago

Sama2..sharing is caring

Thank you for your info