hi selamat mlm

Untuk kepastian , normal ke , rse tk selsa dkt buah dada sbelah knn , bhgian bwah shj kalau duduk sgt xselsa , kalau baring or bjln ok tk rsa sgt.

2 Balas

Bwh breast kanan eh? Ritu ada gak tanya doc, sbb rasa pedih², nk tdur pn xleh.. ada msa lepas mkn lagi sakit..doc kata xleh nk buat apa sbb rahim dh mmbesar smpai situ n baby punya punggung pn landing kt situ.. perut dh ternaik atas sgt.. nnt lepas bersalin akn okay balik..

sama laa mcm saya .. bile mgiring ke kanan mesti sakit kt cito ..kadang lenguh bile lame baring belah kiri ...😢