Perut rasa tak selesa bila baring

Pernah tak ada yang macam saya, bila baring mengereng rse xselsa, kadang xtau nak tidur posisi mcm mne lgi.. Perut rse xselse sgt#firstmom

3 Balas

xselesa rasa mcmna sis? sakit atau rasa berat mcmtu ? klau berat , cuba letak bantal dekat bawah perut untuk sokong perut tu bila tidur mengiring .. kdg berat tuu rasa x selesa

1y ago

ooo , ya sama lah .. cuba nt letak bantal bawah perut masa tido mengiring ya sis ..

usia kandungan skrg 14 minggu 3 hari jdnye perut kurang ok.. normal ke

betul.. saya pun sama.. mencari jugak posisi yg selesa