keputihan

until now sy confuse keputihan yg normal dgn tak normal ? keputihan sy kadang warna putih kadan ade kuning2 cair sikit tak pekat .. now dh 34 .. mohon penjelasan mommy2 yg dh berpengalaman ?

7 Balas

Sis try produk Nufiya...dia bagus untuk merawat dalaman kitaa tauu..ibu hamil n dalam pantang pn blh amalkan produk nufiya sis..klu sis nak pm sy jer 0189292507 Sy pn alami keputihan yg teruk tp lepas amal minum produk nufiya semuanya dah ok x merisaukan lagi..

4y ago

Brpa tu? Pgunaan nye cmne?

Biasanya kalau tak gatal normal je sis. Masa check up 36w, sy ckp kt doktor mcm byk keputihan. Doktor ambil sample. Sy dapat ubat masuk kt miss v tu. Alhamdulillah smlm dapat result, negatif gbs. Keputihan pun berkurang sgt lepas masuk ubat

Keputihan tu kalu xbau dan gatal normal je..tapi bile berbau dan gatal yg tu ada jangkitan bakteria..so pergi buat papsmear utk mengesahkan ade bateria ke x

Nufiya Organic milkbooster mmg terbaik untuk ibu2 hamil..pm sy jika ibu2 nak yg terbaik untuk baby dan ibu sndri..0189292507

Better sis consult dgn doc..nti doc akn bg ubat..jgn bia2 kan..nti mudarat pd bby

Kna bgithu doc nti dye akn bgi ubt insert dlm vagina n antibiotik.

4y ago

Dy trus bg ubat or dy ambik sample dlu pkai muncung itik?

Better check dgn dr. Kemungkinan bacteria infection ke apa