keputihan

until now sy confuse keputihan yg normal dgn tak normal ? keputihan sy kadang warna putih kadan ade kuning2 cair sikit tak pekat .. now dh 34 .. mohon penjelasan mommy2 yg dh berpengalaman ?

7 Balas

Sis try produk Nufiya...dia bagus untuk merawat dalaman kitaa tauu..ibu hamil n dalam pantang pn blh amalkan produk nufiya sis..klu sis nak pm sy jer 0189292507 Sy pn alami keputihan yg teruk tp lepas amal minum produk nufiya semuanya dah ok x merisaukan lagi..

4y ago

Brpa tu? Pgunaan nye cmne?