Puting Kosong

umur 3 minggu da boleh bagi puting kosong ka? bayi asyik nak mengempeng sja.. bila terlepas dari mulut dia terbangun balik.. Any advise?

2 Balas

sy pun bg puting kosong Masa umo baby 3 weeks sebab Baby Jenis kuat nangis. kenyang kn baby susu formula bru xcari puting lg. itu stail sy

Try tepuk2 dia smbil bedung ms dia tjaga, dodoikan.. Takut terbiasa nnt asyik sumbat puting, baby lapar pun sumbat puting kesian pulak...