Ajar baby tidur sendiri

Mommy maaf i just wanna ask about how eh korang ajar anak korang tido sendiri? I always make sure dia ikut schedule tidur dia but setiap kali tidur nak kena bagi puting kosong n dodoikan. Its sokay to dodoikan anak, but its not okay sebab bila dia tidur dengan puting kosong kat mulut, bila puting tu terlepas dari mulut dia..automatik dia akan terjaga. Abd this lately makin kerap terjaga and endup dia penat sangat2. Yelah maybe sebab tidur terganggu or x cukup tidur#bantusharing #seriusnanya #firstmom

1 Balas

Saya tiada pengalaman anak tido dgn puting. Puan boleh belajar sleep training di FB BABY LANGUAGE