puting kosong..

Nak tanya...apa jenis puting kosong yg baik untuk mulut baby....share gambar...tq ibu2😘

4 Balas

avent philiph pon okey sis . ikut pada budak jugak , nak ke x puting, mcm anak saya mula ii je nak puting and lama ii dia x nak . and saya dh cuba tukar bermacan jenis puting . and dh try beli puting yg paling mahal pon dia x nak .

maaf puan saya kurang pasti ttg ini..sebab ank since lahir hngga dh 18bulan tidak pnh guna puting kosg 😉✌ #TAPSupermoms

bila start nk kenalkn puting kosong .. kne kerap. sapu minyak kt perut bby .. putingkn boleh buat perut bby kembung

NUK terbaik sis