Bilakah anda umumkan kehamilan anda pada orang lain?

Waktu sesuai umum kehamilan: <a href='https://my.theasianparent.com/umum-awal-kehamilan' target='_blank' >https://my.theasianparent.com/umum-awal-kehamilan</a>
Voice your Opinion
Awal kehamilan
Masuk Trimester Kedua
Masuk Trimester Ketiga
Beberapa minggu sebelum bersalin
Saya tak umum sampai selamat bersalin

822 respon

11 Balas

peknen ke 3, akk pesann jgn heboh2 dulu biar dia membesar,org tua2 kan ad pantang dia,so i follow je.. pesan at suami jgn up status apa2,tp dia gasak update setiap kali dia ikut p klink.. and yg taw pun sorg je bff i,yg lain suprise♥️😅now,5bulan dh..hope ry t masih steady xda yg taw🤭

Sy tak umumkan. Yg tau mak dan suami je serta bbrapa kawan meniaga atas sebab kerja. Nak selamat bersalin dulu. Tp tulah bila keluar, org akan tau sebab dah nampak kan perutnya😅

Tak umum langsung. Just bgtau family member je plus sy surirumah. Kwn² ramai yg sm tgh ttc, nk jaga hati bt sementara waktu kami pilih utk x announce. Tggu dh melahir bru umum 😅

Trimester kedua. Tak umum pun tapi parents yang bagitahu family yang lain dan masa saya kerja kena pergi team building nak tak nak beberapa kenalan di tempat kerja tahu

tak umum..hanya mak n mil shj yg tw ttg ni..tp even xbgtw pn..dorang dah tw dh..kata nmpk lain perubahannye😅dorang boleh teka

Saya tak umunkan.. Nak masuk 4 bulan bersalin , baru umumkan di medsos 😅

tak umum.biar org tau sendiri..org terdekat saja diberitahu.

tak umum, hanya beritahu keluarga terdekat

tapi tak semua org , org yg tertentu je

awal kehamilan