Muka Tak Semenggah Masa Pregnant

Ummi nak tanya ibu² kalau time pregnant suppose muka akan berseri² kan? Tapi ummi tengok muka ummi kusam je. Dah calit lip balm pun muka still tak Semenggah. Kesian ke abam zauji terpaksa tengok muka ummi yg tak siap nih. 🤭🤭

2 Balas

sy mcmni la skg🤣 dlu lipsetik mmg xtgl.. skg seb bek pkai mask😅 jrwt kcik2 naik dkt bdn bahu. nk pkai ubat doc xbg.. suami la hri2 sapu bedak sjuk. hdp je laa jln2 amek gmbr maternity pon xde semangat nk posing. tgok balik gmbr muka minta bantal je wlupon mekap ckup dah🤣

4y ago

🤭 enjoyyy je

sy msk 7bln muka berubah jd kusam..putih tgn pulak dr muka..sabor jela sis..hormon kot..hehe