Kaki bengkak

Assalammualaikum ibu².. Apa khabar? Kaki ummi bengkak macam belon. Normal ke untuk pregnant mommy yang baru 15weeks? Apa ummi kena buat? Rasa sakit dah kadang² subhanallah susah nak berjalan..Macam penguin🤭

1 Balas

Waalaikumussalam, khabar baik. Normal untuk ibu mengandung alami kaki bengkak. Ummi boleh cuba tips dlm artikel kat bawah ni ttg cara nak atasi kaki bengkak. https://my.theasianparent.com/kaki-bengkak-ketika-hamil Semoga dipermudahkan urusan ye Ummi. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms