muka breakout

ada tak geng pregnant baby girl muka breakout mcm ni🤣 muka sebelum ni licin je. harap bertabahlah 🤭🤭🤭

muka breakout
4 Balas

Tak kira la boy ke girl, wktu mengandung homon meningkat, jadi effect tu boleh disebabkan kulit jadi breakout. Sy dlu breakout masa 1trimester , msuk 2 trimester dh elok dah. Tk cuci muka pun kulit sentiasa bersih bebas jerawat, yg best lgi bersih dari wktu sblum mengandung

tak pernah kena macam ini cuma tak tau lagi baby girl ke baby boy sebab anak sulung tau boy masalah muka tak ada ok jer mungkin akak lepas bersalin nanti mesti hilang semua tu

Sblum msuk 7 bulan muka sy brsih je. Dh msuk 7 bulan ni die dh jd mcm sis la. Tp byk dekat bahagian dagu. Bhgian lain belum ada lagi setakat ni. Adoii

saya baby boy tp sama kulit muka jadi macamni