Ragam anak sulung

Bila si kakak umur 3 tahun lebih dapat tahu ummi pregnant dan nak dapat adik baby..hari-hari mintak nak tengok adik baby? Ummi buka app tunjuk gambar perkembangan adik baby..baru si kakak puas hati sebab boleh tengok adik baby di hp ummi...kononnya adik baby dalam perut ummi boleh tengok melalui hp? Siapa pernah alami situasi begini?

2 Balas

Sama macam anak buah saye . Dia tahu saye pregnant dia nk tgok baby dalam hp 😅😅😅. Pastu dia tanye " knpe perut mak yang tak besar lagi " 😂😂😂

Haha comel la kakak 🤗