Muka Kusam Dan Kering

Sejak pregnant, muka Makin kusam Dan Kering. Tgk muka Ibu2 yg pregnant comey dan berseri je. Sy bru 2bulan mengandung, masih mabuk n alahan. Ke muka Kusam sbb alahan ye

2 Balas

Sama dgn sya dlu.. masa pregnant mkin besar baby makin kusam amd kering kulit muka.. Sya pkai moisturizer and rajin2 pamper diri pkai night mask.. 😌 Emosi ble trggngu klu biar kulit tu mcm tu ja..

sy dulu awal mengandung mcm tu. lps kwn sy tgor terus sy jaga muka elok elok haha. pakai mask selalu, cuci muka pakai toner. sng cerita, sy jaga muka tu