Perlukan saranan

Ultrasound/TVS scan pagi tadi pukul 10 buat scan, upt negative last period 30/1-6/2 2023, bulan 3 tak period sampai sekarang dokter cakap tak pregnant lagi ni sebab tak nampak kantung. Kitaran 34 hari usually mmg regular tak da cyst pcos atau pape rahim normal tapi menebal sikit takpe la tunggu lepas raya baru buat blood test

Perlukan saranan
6 Balas

moga dipermudahkan urusan sis..saya pom cam sis gak..check upt negatif tapi period xkunjung tiba gak..tapi baru 5 hari lewat..tunggu lepas raya insyaallah baru nak pergi scan..moga ada rezeki hamil buat kite semua..aamiin

sya last period 8/3 lpastu smpai lani tkperiod ..upt negatif p scan dkat klinik doc ada jmpa benda menempel dkt dinding rahim . lg 2 mnggu saya kena repeat scan . harp2 ada rezeki

Waw,rahim menebal.. arituu awal ii preg rahim menebal gakk..moga ada rezki sis ♡

semoga ada rezeki zuriat buat awak dn suami. semoga dipermudahkan urusan awak❤️

smga ada goodnews aameen:)

1y ago

Tq amin

semoga dimudahkan urusan