Upt negative

Hai, saya tengah binggung tgh pregnant atau tak. Last period 3/9/22. Sepatutnya 1/10 period day tp sampai hari ni saya x period lagi. Simpton2 pregnant mmg ada. Ada scan 20/10/22 melalui tvs, doktor kata rahim dah kembang. Dah nak period. Tp masih x period. Dah berkali2 test upt tetap negatif. Saya dah rasa stress nak give up. Ada tak pengalaman mcm saya?

1 Balas

Check balik what u eat/drink, ur activity (if u active) for last month. Kadang2 hormon inbalance can delay our period.