.

Ubat ni elok kea untuk suami isteri

.
12 Balas

Bg perempuan yg ingin mgandung disaran kan makan folic acid 3months before.. bg mengelakkn kecacatan or tdk kesempurnaan janin dlm rahim kita.. n folic acid bkn la ubt utk kesuburan tp mmg elok laki bini makan.. utk suami mkn supaya sperm mreka sht.. boleh je google utk thu khasiat

FOLIC ACID kena makan bagi yang rancang utk mengandung. Ia BUKAN ubat subur. Ingat tu, doctor pun sampai berbuih mulut terang folid acid bukan ubat subur tapi tetap ada jugak "Pakar" Jadian kata FA ubat subur 🤦🤦🤦 FA ni vitamin ye..

Elok je... Tapi ni bukan ubat utk bg subur utk dpt anak ye... Ubat ni utk prepare dlm badan klau2 hamil... So bila hamil nnti janin serap ubat ni so sng utk pembentukan janin

Sy time ttc dlu pown mkn folic acid ni.. Ubat ni bagus tok persediaan kite sblom hamil.. Tok perkembangan baby nnt.. Bukan tok kesuburan.. Jd suami x perlu mkn..

Utk rancang hamil, ya kena ambil untuk prepare badan dgn nutrisi yg cukup untuk perkembangan bayi. Tp ni bukan utk subur. Laki xamik xpa.

Rasanya bukan utk suami,tapi isteri yg kena amik 😅

Elok sgat untuk ikhtihar hamil..

yaa sangat baik utk iktiar hamil

Elok untuk nak ikhtiar hamil

Sblum preggy sy mkn yg ni