Tahap merajuk isteri mengikut usia perkahwinan. Betul ke?

Mana isteri-isteri & suami-suami TAP👋😆 Betul ke tahap merajuk 'orang rumah' atau isteri ni mengikut usia perkahwinan dia?😝 Komen sikit berapa ramai yang rasa sama macam ni🤭

Tahap merajuk isteri mengikut usia perkahwinan. Betul ke?
6 Balas

makin masuk 17 tahun usia perkahwinan ni,xkuat merajuk sgt dh...byak positif dr negatif...kalau merajuk pon sejam je kot..pastu dh xthan gelak tgok muka masing2🤣🤣

I don't think so.. Merajuk mana blh diukur dengan usia perkahwinan.. kadang2 merajuk tu datang bersebab..

betul.. sebab dah capai tahap kematangan seorang wanita.. dah malas nak gaduh benda remeh

laki tua cepat terasa. shje nk gitau. lgi paranoid dri yg muda. 😅

Sy preggy ni kuat merajuk. Srs cakap😂

positif jer fikirnyaaa