BERSAMA SUAMI

Hi Mommies, nak tanya soalan sensitif sikit. Saya kalau bersama suami posisi saya diatas suami dibawah memandangkan perut semakin besar jadi kurang selesa saya diabawah. Soalan saya, ada kawan suami kate gn suami posisi bersama biar isteri di bawah jangan isteri diatas, nanti bayi kepala blh berlekuk. Betulkah tak elok posisi isteri diatas?

2 Balas

sis boleh baca info posing selamat untuk bersama ketika hamil .. berbeza setiap trimester .. kat apps ni pon ade kalau rajin geledah 😀

Yg ni kena ikut pada keselesaan pd kedua2 pasangan sis

4y ago

Baby ddk dlm bulatan dia sis. Tak tembus pun 🤣