Suami isteri

Hi. Ada tak dalam ni isteri yang trauma nak bersama lepas bersalin? Anak dah 3month tapi takut nak bersama suami 😢 takut sakit. Ada tips tak isteri-isteri sekalian ?

3 Balas

kikiki..mmg prasaan gerun tu ade tp insyaAllah sbnarnye xde pe pn.try dlu perlahan2 tgk camne..jgn pk sakit.klau x sampai bile..kite yelh ppuan takut si suami pulak sbb dh puase lama kn..nnt jd hambar

baby 3 bulan??? mmg laaaa trauma weyyyyy!!!! tak payah laaa.. stop dulu.. saya n suami anak dah setahun baru on.. just buat yg ringan2 je dulu bagi suami paus. tp nak lebih2 tu.. memang x laa..

cuba slow2.. jangan kasar2