Suami xmampu tunaikan nafkah batin apabila isteri menginginkan

Mudah kendur dan cepat penat.ada tak ubat atau cara untuk menaikkkan ghairah suami

12 Balas

kalau nak barang jamu, sy sugest product dari JRM ambik kurma dhuha dgn mustanir, ni slow but surely kalau nk jual drugstore ambik la subrex dan tentex dari himalaya, dgn lama nya dgn membesar nya jgn sampai x terlayan sudah.

11mo ago

jamu dari rumah hutan bonda rozita sy mmg percaya sbb dia adalah berasas makan sunah bukan jamu yag letak seteriod yang xde letak bhan prngawet. . bukan jamu yang main tumbling kilo ye. . Kalo product Himalaya herb Dari india. . cuma pada suami sy, sy kurang berkenan sbb rupa besar dan panjang itu x cantik dan ada kesan x best kalau amalkan makanan sunah seperti dari rumah hutan bonda rozita tu xde makanan sunnah yang nabi ajar akan memudaratkan . . asalkan tahu haul nya bakan berapa banyak, Dan tahu waktu yang terbaik ambik. .

mudah kendur tu berapa lama? kalau seminit dah kendur tu kena pi jumpa doktor. & try explore sama2 dgn suami utk puaskan isteri selain dari masuk penis dlm vagina. byk cara lg ya. boleh belajar sama2 kalau taktau.

Minta suami jumpa doktor. Buat pemeriksaan kesihatan. Adukan masalahnya pada doktor. Amalkan pemakanan sihat yg seimbang dan baik. Kerapkan bersenam sebagai salah satu rutin gaya hidup sihat.

Tak sure la sis. Jamu2 atau drug yang boleh mengeras kan kote ni biasanya ada side effect untuk jgka masa yg lama. Nnti boleh mati pucuk awal, kanser, mandul, dll.

suami ada kencing manis ke? atau berat badan blebihan ? sy cadangkan utk berurut dgn org yg btauliah .. kena amalkan gaya hidup sihat jugak

cuba jumpa dktr buat ujian kesihatan mental..kdg stress pun boleh jadi, kan lelaki ni suka pendam mslh..& prubatan islam.

Try surbex..doc pon suggest..xpon sis tgk ubat & spray yg dr samhan punya "forhim"

suami sis ada kencing manis ke? selalu kencing manis boleh buat masalah macam ni.

sis boleh amalkan jamu nenda sis n jamu ayahnda utk suami.. insyaallah berkesan

suami kuat merokok ke , atau masa dulu kuat melancap biasanya jd mcm ni