Nak tanya. Bolehkah makan obimin sekali dgn acid folic? Sebab td nurse dkt KK bg utk consume dua2 tu

Ubat klinik kesihatan

2 Balas

Ya kalau obimin kdg kata tak payah amik dah acid folic tapi sya ada tnya doc, dia kata bagus ja consume 2 2 sbb dlm obimin acid folic dia tak tinggi. kalau sis makan zincofer bru x yah makan acid folic

Boleh tkde masalah. Sy pun mkn dua sekaligus. Cuma sy mkn obimin bila perut kosong, folic acid lps mkn.