obimin dan acid folic

Haii mommies, nak tanya kandungan sy baru 12minggu. Baru ni checkup doc dah tak bg acid folic. Doc just bg ubat obimin je. Nak tny owndapat mommies semua perlu ke makan acid folic sekali dengan obimin? Atau dah tak perlu makan acid folic. #1stbaby

1 Balas

Rasanya obimin sdh mengandungi folic acid di dlm nya. Cukup la sekadar ambil obimin sja. Sbb obimin lengkap vit d dlm nya. Nurse ckp kt sy la😂

5y ago

Sy lupa nak tny nurse haritu. Sbb sy baca if pregnant kene makan acid folic 4mg. Tp sy tgok obimin ada 0.9mg je. Mcm tak ckup. Tu yg risau tu. Btw thank you for info 😘