Twin pregnancy journey

Twins arini 38week 1d..doct bagi date raya cina ri ni kene masuk lobour room tuk induce.. pkl 7pagi dh bngun tuk siap2 g sepital..seronok rasa jln x jem pagi2 ni..sepital kosong time raya cina cmni nk parking pn lapang dewan bsalin pn laju je pngil name sbb xramai cm bekobar2 plak nk induce..dh msk labour dlm keadan gelak2 sbb emang xde rasa sakit pn..yg beratus tungu nk branak semua dh sakit cm2 bnyi de. Tibe time aq leh relex2 xde rasa sakit nk beranak. Sekali dh pasng alat semua bby gerak xbehenti2 twins ke2 paling lama gerak ssh nk pasng alat jntung tu..eee perut ni xmengeras plak time cmni saje je kan bby twins ni main gerak2. Sekali doct scan semua ok xde masalah pe pn kt bby n aq.so doct ckp awk leh beranak normal sbb skrng ni jln pn x bukak g..sy nk induce pn twins xde contration takut risiko sorg nk kuar sorng xnak kuar.so xleh induce..doct lum habis ckp lg sy nk blk doct haha nak normal xnak sy dok wat lama2..induce pai 4 kali lum tntu jln bkak sakit je dpt 4hari ward..so sorng blik ngn gmbira doct bg tempoh seminggu g. Branak normal.hahaha laki ktr dh dok angkut beg beso bakul n brng cm nk bekpg kt sepital aq nk blk hahahaha.

1 Balas

🤣🤣 betulll tak best duduk spital ni. Semoga twin n mama sihat. Nanti twin keluar jgn lupa update.