twins pregnancy journey

Dh masuk 34week..badan smakin berat duduk lama bontot dh mula sakit bisa..baring plak sakit kat dada sush nafas..semua keje rumh dh x larat nk buat lebih kurng cm pemalas giler. Mata plak asik mngantuk je. Nk jln bnyk pn bisa kt kaki mncucuk2. Ya allah kuatkan laa daku.

14 Balas

Sye yg x twins pon dudk lme sakit gler bntot. .mnyucuk2 je rse. .😭. .br 28w. .mmg xlrat da rse nk jln jao. .las jln jao br ny ke kdah. .mmg bby nk ibub dye rhat je kt uma ny. .mata pon pntg ltk kple. .nk lelap jeee. .demi si kcil. .tabahh la kte mommy .😍😘..ble lg rse nk rse moments2 ny kn. .heheh

4y ago

Adoii seronok nyaa kmbr. .skli klua dua. .skli shoping hambat 2 bju. .pnuhh troli mama. .tgu bsar skit gado pon sme2. .da dlm prt pin gusti b2. .😂😅. .

Best nya dpr twins baby..walaupun sblh klrga en suami saya ada twins..tp x de rezeki saya dpt twins..pregy kali ke 5 ni pun doktor kata single je..tak pe la..asalkan baby sihat..last dah ni pregy hu..hu..

4y ago

Dah 39 tahun ..pregy kali ni pun sbb terbabas..x rancang pun..yg lain semua rancang hu..hu..tp ank tu kan pembawa rezeki..terima seadanya..cuma lama x pregy..jarak ngan abg nya 6 tahun..

Sy bru bersalin Jan 2020 twins baby boy.. teringat mse gandung..same jgk..xlarat nk ddk lame2.. mmg krem bontot.. tp sy bersalin da time 34 weeks.. semoga dipermudahkan urusan bersalin..

bila baring mcm pendek je napas tu..pastu bgn ddk rase mcm loya nk muntah plk😔berjln sikit rase mcm kepala bdk da kt bawah,mcm nk keluar ngilu je bhgian bawah

same.. twins lain bilik😊.dah 35minggu 3hari.semua sakit,perut bebelang teruk pedih2,kaki kram..minggu depan 37weeks kne ceaser.Semoga sama2 dipermudahkn

Sy pon 34w... Tp single baby la.. ape yg jadi kt sis same jgk kt sy... Mata berat ngantuk... Sakit bontot.. tulg belkg sakit... Cpt mengah dada

Best nya baby twins. Apa rahsia nya ye. Teringin sgt nk ada twins sepasang 😍 wlpn tau double kekuatan di perlukan 😬

sama laaa twins jgk bru 20 minggu mmng dh x lrt dh nk nyawa pon pyh tido lgi la serba x kna 😌

Sama sy sist... Berat nyer rasa... Tpi rasa cm berat kt ari² time jln tuh normal ker???

Best nye twin teringin nak ada baby twin🤩 Anytips sis hehehe😍🤲🏻