bby girl

Askum, ibu2 msh ag ingt sy yg kne bersalin pkse??sbb air ketuban kurang...sy selamat melahirkn puteri kedua sy...berat 2.3kg laahir 0230am,pkul 8 sy msuk ubt kt blik bersalin...tnggu 2jam xly bgun mkn n minum,mse tu mcm2 bermain di dlm fikiran...??xde pngalamn kut kne induce,lps 2jam sy de contration ....mkin skit,dokter cheak jln pkul 1pgi...dokter ckp mcm dh bukak 3 ke 4,xpi servik dh soft...dokter nk msuk kn belon...xpi belon jatuh,mkne yer dh besar...jln dh lembut sngt,dokter korek ag bge besar...tuk kepastian,akhir yer doktwr dh dpt jwpn...dokter x jdi induce kli kedua..sbb jln dh besar...dh soft sngt,jdi dokter pecah kn air ketuban...lps pecah tu,sy alami contration teramat2 kuat...dgn ase nk meneran....???x sempt dokter smbut,bby dh kuo...sy push hbs.,dgn xde sikit pn luke...suami yg setia di sisi...terkejut,prsaan yg brcmpur mcm2...x snggp ngo isteri sakit...dye pn ngis skli n pegang tgn kuat2...??syg abg sngt2..

14 Balas

Terharu pulak kiter..bgus suami awak brani teman..laki sy takut...😅, dr awal khamilan duk pujuk teman kan dlm nanti yer..jawapan still sama sampai bby kuar ni yg dlast one pun sama jgk jwapan..takut dia x kuat ktanyer...x pasal laki bini sblah2 katil nanti😆😂..anyway Big congrats sist..slmat berpantang and happy2 owest😉..kiter anytime dah ni..hope sama cam sist melahir dgn lancar and jaya juga😄😉

4y ago

Klu laki sy msuk.. Mgkin dia trus pgsan dah.. Mabuk darah.. Tiap kali raya korban atau kenduri.. Mmg dia blk trus tido.. Pening tgk drah.. Mcm org alahan mgdung dah.. Tgok vdeo org brank pun.. Dia dah pening. 😆

So sweet. 😘 Alhamdulillah thanks for sharing. Semoga sis & baby sihat2 je. Aaamiinnn3.

Alaaa sweetnyee.. Btw tahniah sis.. Selamat berpantang

Allahuakhbar.. Tahniah.. ❤❤❤❤

Tahniah sis selamat Berpantang

Bersalin kt swasta ke sbb suami ada

Alhamdulillah tahniah 😊

Alhamdulillah.. tahniah

Tahniah sis

Tahniah