1 line ke 2 line

Tumpang tnya...nmpk 1 line ke 2 line?

1 line ke 2 line
41 Balas

Better kalau tak dtg haid or lewat dtg... Pegi minta cek UPT ujian hamil kat klinik or hospital. Doktor ckp kdg2 alat ujian upt yg kita beli tu dah expired and tak dpt detect... Better ujian makmal.

Satu je tu. tapi taktahu la kalau saya yang mamai bangun pagi ni. Hehehe btw kalau betul double line, congratulations 😘

tapa sis, nanti sis try lagi, maybe ada tu cuma masih kurang hcg nya in shaa Allah rezeki ta pernah salah alamat

Nampak cam 1. X cuba lg ke? Biasanya org standby UPT lebih. Sbb bbrp hari pastu, mne tw ley nmpk 2 line.

jgn sedih kalau 1 line... cube beberapa hari lagi ,. in shaa Allah ade rezeki..

nmpk mcm 1 line...try lgi test 2mnggu...in shaa Allah rezeki sis...

Sy nmpk mcm 1 line tue kabur sgt..cuba lg nt

sya nmpk 1..cuba lgi ye sis.. usaha..

Clear nmpk 1. Try lg first urin pagi.

Better tggu lg smggu utk kepastian