Naikkan berat badan baby 6 bulan

Tumpang tanyaa , berkesan & selamat tak untuk baby 6 bulan untuk bagi selera makan ??? Berat atas pagar risau pulak saya misi dh bising😅😅

Naikkan berat badan baby 6 bulan
9 Balas

dr peads anak sye suruh beri anak sye makan baby drop ni sejak usia dia 2 bulan sbb kurang vitamin D.. so far selera makan dia sama je.. n berat takda lah naik banyak pun.. depends pada baby juga sis.. sis boleh try bg dulu pd baby, sbb ad baby yg sesuai ad yg tak dngn baby drop ni.. kalau ad tnda2x cirit atau muntah bnyk better stop duu bg..

7mo ago

kena test darah blh tgk

Sye dh beli memang bagus selera ank brtambah tambah tpi tulah sygnye ank sye ni jenis mkn la bnyak mna pun berat tetap gitu🥲sis boleh je try sbb vit ni baby 6 bulan keatas dh boleh consume

sya pun ingt nak bgi jgak baby sya yg ni sbab dia kurang mnum susu n berat pn naik skit2 jaa ..minggu depan dia dah boleh mkan klau kurang jgak dia mkan bru sya nk beli yg ni

boleh je. tk silap appeton ni sesuai dari 0month .. sy ada bg kt ank jgk. vitamin ada byk jnis. klau tk sesuai cuba yg lain. nk tahu jenama lain boleh google

blh tanya doktor anak dulu perlu tak bg multivitamin ni

baby sis berat dia bpa skarang n girl ka boy?

okay je sis. sebab mmg utk baby kan

7mo ago

guna tapi yg brand d drops. so far takde beza pun selera anak tapi aim Sy lebih kepada nak bagi anak cukup zat since dia tak berapa nak makan

Minta nasihat doktor awak

baby susu ok x?