mom to be

Tumpang tanya skrang dh 9w tpy buku pink x buat lgy .. xda rasa apa apa pon.. mual pon x ? Teringin apa2 ka pon xda .. cuma kerap lapaq ja.. agak2 baby sihat ka?. Normal ka mcm nie ? Erm risau laa ?

2 Balas

Jgn risau.. normal je.. buat la buku cpt2, bru la rasa mcm mommy to be bila dh ada buku tu.. hehehe

5y ago

Phm sgt.. sy pn penah merasa.. lg2 bila scan masa 6w tk nmpk jelas.. kantung pon samar2 je.. Alhamdullilah bila scan 10w, nampak baby seketul.. 4minggu jugak la tk senang dduk.. 🤦

Normal. Dah boleh buat buku tu. Jgn tangguh2

5y ago

Thanks 😘