how?

Hye semua boleh bagi tips tak? Macam mna nk besarkan baby dalam kandungan ? sy dh 10week tpy baby still kecik nampak kantung je and baby kecik ja jantung smua xda lgy ?.. erm rasa sedih laa ? help me please

12 Balas

Mcm sy dulu dr scan setiap 2minggu sbb kantung ja membesar tp baby x langsung last kena cuci time 12w sbb doc mmg baby x jadi langsung..mommy nnti scan 2w balikkn tanya doc mcm mana ya..

5y ago

Mmg xda

Sis minum susu Anmum .. sy mcm tu masa 23week baby masi 700grm .. alhamdulillah skg 34weeks 4days berat 2.1kg ..tpi dah stop minum susu anmum tkut tlbih besar 😅😅

Sy scan kt swasta dah 17week, Tp scan kt kk 13week,sptut nye sy due awal bln 10,tp doct kk scan sy bsalin awal bln 11. Tips xde nk besarkn,,ikut jela doct kk tu ckp..

Hi sis.. Mcm kes sy ni.. Dr kt swsta bgtau baby kecik.. Tp hri ni sy dh buat tmujnji next week buat buku.. Baby mmng kalau ikutkn dh 14 minggu.. Rsau juga ni..

Sama mcm sy jgk...pagi tadi prg kk..doc scan nmpk kantung je...ikutkan dah 10w tapi tak nmpk baby...doc srh dtg lg 2mggu... Sy doakan awk and baby okay...Aamiin..

5y ago

Amin 😊awak pon yee

sya bru 11weeks 2days... msih kecik je perut

Smg dipermudahkan sis.. Check lg 2 mggu ye

Doktor cakap apa sis. Refer doktor.

5y ago

Amin terima kasih bnyak2 nah 😊😘

Cuba try minum susu segar

Doc ad explain pape x?

5y ago

Semoga selamat semuanya, insyaAllah. 🤲🏻