Reject botol tapi pandai hisap botol

Tumpang tanya semua. Anak sy, dia pandai je minum botol. Tapi tak nak lama. Tadi cuba bagi 1 oz tapi tak habis. Tapi sy tengok dia punya lekapan dkt botol tu ok, cuma dia macam tolak pakai lidah. Agakagak kalau sy hantar pergi pengasuh nanti ada masalah tak ya?

1 Balas

awk suruh org lain yg try bagi. husband ke mak ke. sy mula2 aritu pn baby xmau masa sy suap botol. sy tak pakse. pastu kejap2 lagi dia nak susu betul2 sy suruh husband bagi. eh dia nak je. elok minum 🤭 lau boleh kena ajar dia boleh terima botol seblom hantar pengasuh, sian plak pengasuh.. da la baby belum biasa dgn dia lagi.