Reject Botol

Hi , boleh tak share mcm mana nak bg baby tk reject botol. Saya sebulan je lg nak kerja . Masa pantang ada bg botol , dia okay . Malam je df . Tapi skrg dia langsung taknak . Kesian nanti pengasuh nak jaga kalau baby reject botol

2 Balas

cuba botol susu pigeon sbb puting dia mostly baby suka. kalau baby taknak, tukar puting/botol lain. cari yg wideneck. bg time dia betul2 lapar, in shaa Allah nt dia hisap botol. kerapkan bg botol nk bg dia terbiass and rajin pump susu ye puan..

try tukar bottle sis cari bottle yang seiras dengan puting kita