CB tu memang tepat ke?

tu CB ngan test kit yg biasa..sy dah g scan ary isnin ari tu .tp doc ckap tak nampak apa² pon .doc ckap mybe awal kehamilan bawah 5w...dekat CB 2-3 dah...usia kehamilan berapa yaa kita da boleh scan n tngok kantung babyy ?

CB tu memang tepat ke?
19 Balas

Betul lah tu. CB ikut minggu persenyawaan. Means 2-3 minggu selepas conception dari tarikh subur. Tambah 2 minggu dari 1st period sampai hari subur. Ikutkan mmg kehamilan dalam 4-5 minggu. Memang awal lagi nak tengok. 6-7w nnt boleh scan balik yee

2y ago

owh. baru tau yg CB nie ikut minggu persenyawaan..